Тарасівка Києво-Святошинського району

≡≡
Версія для друку

Громадські слухання проекту детального плану території в районі нового кладовища

7 грудня в Тарасівській сільській раді відбувалися громадські слухання детального плану території індивідуальної садибної забудови біля нового кладовища.

На громадських слуханнях частина присутніх відстоювала позицію, відповідно до якої детальний план території розроблений відповідно до вимог законодавства. Натомість інші присутні стверджували, що детальний план знаходиться поза межами чинного генплану Тарасівки, а відтак до затвердження генплану жоден детальний план, який знаходиться поза межами генплану, не можна розглядати та затверджувати.

Мешканець Тарасівки Володимир Гуцуляк у своєму дописі у мережі Facebook зазначив: "А де той затверджений генплан на 500 гектар? Хто його бачив? Затверджений генплан на 300 гектарів, з змінами в 2004 році - я слава богу побачив пів-року назад (це була військова таємниця держиморд, зрозуміло чого - щоб робити махінації), але він на 300 гектарів - а де генплан затверджений, по словам Терещука, на 500 гектарів.
Коли проходили Громадські слухання по такому генплану на 500 гектарів? Коли він був затверджений сільською радою??? Кожний раз, нове словоблудіє..."

На слуханнях Тарасівським сільським головою Володимиром Сизоном були зачитані подані пропозиції та зауваження до даної містобудівної документації.

Закінчилися громадські слухання ні з чим. Погоджувальну комісію, незважаючи на наявність спірних пропозиції, створено не було.

Відео громадських слухань можна переглянути за посиланням.


Некорекний ввод!
Невірний
захісний код!