Тарасівка Києво-Святошинського району

≡≡
Версія для друку

Як тарасівський голова Володимир Сизон генплан на доопрацювання до інституту посилав

Чудеса й годі...

Як ми вже повідомляли, 12 липня цього року в Тарасівській сільській раді відбулася чергова 30-та сесія, до порядку денного якої було включено питання затвердження генплану села.

Мешканці Тарасівки, які прийшли відстоювати свої інтереси разом із небайдужими депутатами, домоглися повернення проекту генплану на доопрацювання до проектного інституту.

Ось тільки супровідний лист до Інституту сільський голова - Володимир Сизон направив із зовсім іншим проханням - обмежити поверховість усіх запроектованих після 01.09.2018 року проектів детальних планів багатоповерхової забудови до 4х поверхів та перерахувати проектну максимально можливу чисельність населення в проекті генплану села згідно нових ДБН. І жодного слова про погоджувальну комісію, про те, що більше нової багатоповерхової забудови в генплані бути не повинно. Про це повідомив у своєму дописі мешканець села Володимир Гуцуляк.

Тобто, фактично сільський голова проігнорував рішення, яке прийняла на засіданні 12.07.2018 року сільська рада, в якому сказано, що генплан повинен бути направлений на доопрацювання для внесення урегульованих погоджувальною комісією спірних питань до проекту генплану.

Що ж, ми уважно стежитимемо, в якому вигляді повернеться доопрацьований проектним інститутом генплан Тарасівки. 

 


Некорекний ввод!
Невірний
захісний код!